Ziua internaţională a pisicii…

… în miercurea fără cuvinte

13 gânduri despre „Ziua internaţională a pisicii…

    • Multe miaulţumiri! 🙂
      De fapt sunt doi sărbătoriţi, un motan de 12 ani şi o pisică de 1 an, Grişka şi Ziţa/Chiţa/Chiţurina. Seamănă – el tigrat în totalitate, ea tigrată doar pe spate, în rest albă, cu diverse pete. 🙂

      Apreciază

  1. m-am asteptat ca tu sa ai „material” exceptional pentru tema de saptamana aceasta, insa mi-ai depasit mult prevederea! articolul tau este un adevarat regal! Adorabili toti trei! Pe Grisca si Chiturina ii cunoastem, dar cine e a treia vedeta? 😍😊🐈🐱🐆 Scumpi tare de tot! La multi ani!
    Happy WW, Matilda draga 😊

    Apreciat de 1 persoană

    • Cel alb e motanul Sami (de fapt Samir). E al nepoatei mele (al fiicei cumnatului).
      Cel galben, pe care-l ţin într-o poză în braţe, e motanul Iţic, cel mai drăgăstos şi cel mai haios motan cu care-am avut de-a face. A fost al socrilor mei şi a murit de mult (acum vreo 20 şi ceva de ani), tânăr, ca mai toţi motanii lăsaţi să umble liberi prin satele şi oraşele noastre.
      Şi mai sunt, fotografiate împreună, pisicile mătuşii mele (una neagră şi alta tigrată), şi ele plecate de ceva vreme în altă lume – ca şi mătuşa. Grişka le-a cunoscut în frageda lui tinereţe, dar a stat prea puţin în vizită la ele, n-au reuşit să se împrietenească, deşi el s-a străduit.
      Happy WW, dragă Carmen!

      Apreciat de 1 persoană

    • A, mai e şi poza cu trei pisici. Sunt tot pisici de-ale socrilor mei, doi motani şi o pisicuţă, foarte buni prieteni.
      Şi pisica de pe maşina roşie – tot de-a socrilor, Smaranda, zisă şi „mama mâţelor”, fiindcă, deşi era tare micuţă, a născut patru motani.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Ce poze minunate! Miorlăitoarele sunt atât de simpatice și știu cum să facă omul să zâmbească. Numai cum reușesc să se îngrămădească prin cutii și tot felul de cotloane și tare ne mai înveselesc.
    Toate cele bune și zile frumoase! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Ce părere ai?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.