Adevărul despre Banda Led

Ce înseamnă banda led?

Babele bârfitoare din cartier mi-au spus că e un nume. Banda Led. Până aici au fost toate de acord, însă pe urmă părerile s-au împărţit. Unele au susţinut că e vorba de tânăra Banda, din familia Led, iar altele, că e vorba de tânărul Led din familia Banda.

Dar ce rost are să te uiţi în gura babelor, acum, la începutul mileniului al III-lea, când stăm cu toţii cu Internetul la nas? Şi când numitul/numita Google ne poate răspunde la orice întrebare?

banda-60-led-uri-albastru-ip-65-1-600x600Am făcut aşadar o amplă incursiune online şi, după ce am văzut chiar şi o serie de poze şi de clipuri video, n-am mai avut niciun dubiu în privinţa celor de mai jos:

  • Banda led nu e nici de genul feminin, nici de genul masculin. E de genul neutru şi face parte din familia corpuri de iluminat şi becuri economice, domiciliată pe site-ul MagicLed.
  • Banda led e destinată iluminatului direct sau indirect şi poate pune în evidenţă acele locuri din interiorul sau din exteriorul locuinţei avantajate de o lumină discretă (o serie de piese de mobilier, tavane, terase etc).
  • MagicLED comercializează numeroase modele cu preţuri accesibile tuturor celor care au nevoie de soluţii rapide de montaj cu benzi LED ieftine.
  • Toate benzile se vând la role de 5 m, au mai multe grade de protecţie împotriva prafului şi a apei şi diverse culori ale luminii (alb, RGB, roşu, verde, albastru).
  • Pentru a pune în funcţiune o bandă led aveţi nevoie si de alimentatoare (drivere) cu puteri diferite (în funcţie de banda aleasă); alimentatoarele pot fi şi variabile.
  • Lumina ofertă de benzile cu leduri Magic LED poate fi reglată cu ajutorul unei telecomenzi.
  • Benzile led nu conţin mercur sau gaze otrăvitoare, nu se încălzesc, nu necesită întreţinere pe timpul duratei de funcţionare, nu aduc daune mediului înconjurator şi au o durată de viaţă de peste 30.000 de ore. Nu ocupă mult spaţiu, iar instalarea propriu-zisă se face uşor.
  • Consultantii de la MagicLed oferă cu plăcere mai multe detalii privind alegerea benzilor cu LED, în funcţie de cerinţele clienţilor.

Acestea fiind zise, nu-mi mai rămâne decât să cumpăr şi să instalez cel puţin o astfel de bandă şi să invit apoi bârfitoarele din zonă, să vadă cu ochii lor cât de frumoasă e lumina adevărului. 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.