Mama ei de şcoală!

Va anunt ca a aparut noul numar al Revista Orizonturi Literare. Acest numar este dedicat literaturii, observandu-se acest lucru in continutul revistei dar si prin design-ul acesteia.

Apăi ‘tu-i mama ei de şcoală, de la cineva care cică e redactor al unei reviste literare am pretenţii. „Acest număr… acest lucru… acesteia” – repetiţii care-ar fi trebuit să-l zgârie pe dl. redactor pe urechi, măcar la recitire, ca să modifice ulterior. Ca să nu mai spun că şi dezacordul din prima frază putea fi evitat, păstrând totuşi aşa-numitul tag de pe facebook. Despre lipsa diacriricelor nu mai vorbesc, e o chestiune de-a dreptul minoră pe lângă celalalte.

N-ar fi fost mai bine, de exemplu, ca mai jos?

Vă anunţ că a apărut un nou număr din Revista Orizonturi Literare /  a apărut Revista Orizonturi Literare numărul _. Este vorba de un număr dedicat literaturii, după cum se observă atât din conţinutul cât şi din designul său.

În plus, oare n-ar fi de aşteptat ca toate numerele unei reviste care se cheamă „Orizonturi Literare” să-i fie dedicate literaturii? 😛

Şi, dacă numărul îi e dedicat literaturii, ce caută acolo SuperBlogul, despre care toată lumea trâmbiţează că nu e un concurs literar? 😛